معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از آغاز دوره توانمندسازی الفتای مقاومت در ۱۱ استان کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی رویداد الفتای مقاومت، حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عصر امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: یکی از ساحتهای کلیدی که در سند تحول بنیادین بدان اشاره شده، ساحت اجتماعی – سیاسی است. از جمله مهمترین اهداف این ساحت، تحقق شایستگیهایی مانند ظلمستیزی، استکبارستیزی و تأکید بر رسالت جهانی متربیان در گسترش عدالت است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در شرایط فعلی که متأسفانه سایهی جنگ و خشونت بر سر کودکان و نوجوانان منطقه گسترده شده است، متربیان در موقعیتی قرار گرفتهاند که نسبت به مفهوم ظلم در جهان، استکبارستیزی و عدالتخواهی، حساسیت و دغدغه بیشتری دارند. در عین حالی که این شرایط، بسیار تلخ و دشوار است، نباید در حصار تهدیدات این تلخیها اسیر شد، بلکه باید این تهدیدات را به موقعیتی برای رشد و بلوغ فکری، عاطفی و ارادی متربیان در عرصهی سیاست جهانی مبدل نمود.
وی با اشاره به رویداد الفتای مقاومت توضیح داد: شناخت مسألهی فلسطین و نقش آن به عنوان اصلیترین مسأله در شکل دادن به جهان آینده، آشنایی با تاریخ کوتاه و ظالمانهی رژیم غاصب صهیونیستی، شناخت اهداف و مکر دشمنان، ایجاد روحیهی ظلمستیزی و عدالتخواهیِ مسئولانه از جمله اهداف تربیتی ساحت اجتماعی – سیاسی هستند که باید در شرایط تلخ و دشوار کنونی به طور ویژه بدانها پرداخت.
پورثانی افزود: به همین دلیل معاونت پرورشی و فرهنگی در نظر دارد با همکاری رویداد بینالمللی الفتا و سازمان بسیج فرهنگیان کشور، مجموعه تجارب معلمان و مدیران مدارس کشور در این زمینه را گردآوری کند و مؤثرترین تجارب را از طریق فعالیتهای رسانهای با عموم مدارس کشور به اشتراک بگذارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در تاریخ ۷ و ۸ آذر دوره توانمندسازی الفتای مقاومت در ۱۱ استان برگزار خواهد شد؛ در این دوره تعدادی از معلمان مدارسی که در حوزه مقاومت و فلسطین فعالیت داشتند آموزش خواهند دید تا در نهایت ایدههای خود را در سایت الفتا بارگزاری نمایند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۶ آذر ۱۴۰۳ آخرین مهلت ثبت آثار و تجربیات معلمان است که پس از داوری تجربیات منتخب به رویداد حضوری که در شهر کرمان برگزار خواهد شد دعوت میشوند.